GZ Psycholoog in Zwolle

Judith Klamer GZ-Psycholoog in Zwolle

Zoek je een GZ-psycholoog in Zwolle omdat je bent doorverwezen door je huisarts of behandelaar? Je bent welkom voor een intakegesprek om samen te kijken wat er speelt en  hoe ik je kan helpen. Je kunt contact met me opnemen per e-mail of telefoon .

Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Daarnaast ben ik ook opgeleid in EMDR, MBCT (Mindfulness Based Cognitieve Therapie), Schematherapie, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), heb ik opleiding gevolgd in lichaamsgerichte therapie, oplossingsgerichte therapie en systemisch werk. Ook geef ik relatie- en systeem therapie.

Als GZ-psycholoog ben ik BIG geregistreerd onder nummer 19059088525. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor Cognitief Gedragstherapeuten (VGcT), van mindfulness trainers (VVM) en van de vereniging voor GZ psychologen (NVGZP).

Adresgegevens
Klooienberglaan 277
8031 GB  ZWOLLE
Mobiel: 06-41237064
E-mail: info@judithklamer.nl